Főoldal > Hálózatunk

Hálózatunk

Relay és Inmedio

A Lapker saját hálózata, minden 2. csomagátvétel ezeken a pontokon történik. Rendkívül jó lokációval rendelkeznek, mivel a közlekedési csomópontokban (Relay) és frekventált üzletsorokon (Inmedio) találhatóak.

OMV

Legrégebbi külső hálózati partnerünk. A töltőállomások nyitva tartásának köszönhetően így pontjaink éjjel-nappal elérhetőek. Minden 4. csomagátvétel ezen a ponton valósul meg.

MOL

A MOL jelenleg közel 100 töltő-állomásával tagja a Pick Pack Pont-hálózatnak, melyek főként Budapesten kívüli településeken találhatóak.

COOP

Az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca. Több mint 1650 településen, 3000 üzlet várja a vásárlókat. Főként a vidéki területeken biztosít kényelmes átvételt az online vásárlók számára.

További pontjaink

Avia- és Avanti töltőállomások, SportFactory és Sportmax üzletek, 220VOLT üzletek, Patronbolt üzletek, Herbatár és Bababolt – Göd, Lottózó – Erdőkertes, JátékSziget – Árkád Budapest, Andrássy Gyógyszertár, Harmónia Gyógyászati Központ – Tiszaújváros

Patronbolt.hu

Folyamatosan bővülő Patronbolt.hu webáruház és üzletei hatalmas választékkal és piacvezető árakkal várja vásárlóit. Patron, toner, nyomtató és minden, ami irodába való. Ha eredeti vagy utángyártott kelléket keres, le szeretné cserélni nyomtatóját, vagy esetleg irodaszerekre van szüksége, akkor Patronbolt.hu. Hatalmas választék, piacvezető árakkal. A Patronbolt.hu esetén 5 db átadópont érhető el.

BabaTappancs bababolt

A BabaTappancs bababolt és webáruház budapesti üzlete a Nyugati pályaudvartól pár percre, Újlipótvárosban található és igazodva a vásárlói igényekhez, nyitva tartása hétköznapokon este 19 óráig tart. A www.babatappancs.hu kedvező árú, közel 48000 féle mama- baba és gyermek termék széles választékával várja vásárlóit, akár ingyenes szállítással. Babakocsi, autósülés, etetőszék, bababútor, játék, ruha vagy éppen bili kellene? A megoldás: BabaTappancs!