Főoldal > GY.I.K.

GY.I.K.

Átvétel

 • Meddig tart általában a csomagátvétel?

  Általában 30-60 másodpercig tart egy átvétel, de az attól is függ, hogy mennyire olvasható a csomagon lévő vonalkód. Amennyiben nem olvasható, akkor kézzel rögzítik a rendszerben a számokat. Ilyenkor elofordulhat, hogy a tranzakció 1 percnél is tovább tart.

 • Ki jogosult átvenni a csomagot?

  Bárki átveheti a csomagot Ön helyett is, ha tudja a csomagcímkén feltüntetett nevet, vagy rendelési azonosítót, és Ön megbízik az átvevőben. A csomag átadásakor az átvevőnek igazolnia kell magát, és az átvevő neve, valamint az azonosító okmány típusa / száma az átvételi bizonylaton rögzítésre kerül.

 • Kibonthatom-e a csomagot fizetés vagy átvétel előtt?

  Sajnos ez nem lehetséges, mivel mi a kézbesítést vállaljuk és csak bontatlan csomagot tudunk átadni. A csomag tartalmával kapcsolatos kérdésekkel fordulj a webáruházhoz!

 • Kapok-e a csomag átvételekor számlát?

  Pontjaikon egy, az átvétel tényét igazoló szelvényt adunk a vásárlóknak, mivel a webáruház által kiállított számla már benne van lezárt a csomagban.

 • Hol találhatóak pontjaink?

  A több száz átadópontból álló, országos hálózatunk gerincét az Inmedio és a Relay üzletek adják. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL és az OMV töltőállomások. Hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.

 • Lehetséges bankkártyával fizetni az utánvétet?

  Igen, pontjaink 80%-ban már lehetséges bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódj a boltkereső alkalmazásunk felületén az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről.

 • Hétvégén is mehetek a csomagomért?

  Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatásunk egyik előnye. Relay, Inmedio üzleteink többsége általában 08.00-20.00-ig van nyitva, míg a szintén átvételi pontokként működő OMV, MOL, Avanti és Aviva töltőállomások nagy része éjjel-nappali nyitva tartással rendelkezik. Kérjük, mielőtt küldeménye átvételére indulna, figyelmesen nézze meg, hogy az adott üzlet – ahova a csomagot rendelte – pontosan milyen nyitva tartással üzemel. A részletekről boltkereső alkalmazásunk felületén tájékozódhat.

 • Amennyiben csütörtökön rendelem meg a csomagot, akkor mikor mehetek érte? Van kiszállítás szombaton is?

  A Budapesti átvéli pontba rendelt csomag – amennyiben az a megrendelés napján beérkezik központi raktárunkba – másnap kiszállításra kerül. Jelen esetben csütörtöki rendelést követően és pénteki Pick Pack Pont központi raktárba történő beérkezés esetén a kiszállítás hétfőn történik. Vidéki megrendelés esetén, ha pénteken érkezik be hozzánk a csomag, akkor kedden kerül leghamarabb kiszállításra.

csomagfeladás

 • Használhatom az új felületen a régi felületen megszokott tömeges betöltő csv-t?

  Abban az esetben használhatja, ha Ön már az új típusú csv-t használta a régi felületünkön. Ez a csv már tudja fogadni a vevői cím adatokat is.

  Kérem, ellenőrizze, hogy az Ön által használt csv fejléce tartalmazza-e az alábbi értékeket:

  • Vevő Ir.száma
  • Vevő Helység név
  • Vevő UtcaHázszám

  Amennyiben a jelenleg használt csv fejléce nem tartalmazza ezeket, kérem egészítse ki a fejlécet a mellékelt képek alapján, és töltse fel a csv-t!