Felíratkozom a hírlevélre:

 

*

Letölthető boltlista
(.xls, Microsoft Excel fájl)

*

Új Letölthető boltlista
(.xls, Microsoft Excel fájl)

Relay

Relay logó

Nemzetközi standard hálózatunk a közlekedési csomópontokban

Relay Köki buszterminál

Párizs, Brüsszel, New York, Toronto, Sanghaj, Sidney, Budapest – csak pár város azok közül, ahol megtalálhatják a jól ismert, hangulatos Relay üzleteket. A Relay márka az utazási kiskereskedelmi boltok legnagyobb nemzetközi hálózatát alkotja világszerte 1.300 üzlettel 17 országban.

A Relay üzletek a tömegközlekedok utazásait megkönnyítve gyors és kényelmes vásárlást biztosítanak számukra megfelelo termékekkel és szolgáltatásokkal. Magyarországon jelenleg 110 Relay üzlettel várjuk a vásárlókat a tömegközlekedési csomópontokban – metró megállókban, vasútállomásokon, aluljárókban, buszmegállókban és repülotéren.

Bár a Relay üzletek forgalmának jelentos részét a sajtótermékek és a dohányáru teszi ki, ma már ennél többre van igényük a vásárlóknak. Éppen ezért boltjaink választékát folyamatosan szélesítjük olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, melyeket az utazó közönség szívesen lát.

2009-ben országszerte több mint 50 Relay üzletben nyílt lehetoség Pick Pack Pontok kialakítására, mely lehetoséget ad az interneten megrendelt csomagok személyes átvételére. Így biztosítva egy újszeru alternatív szállítási formát a webáruházakban vásárlók népes táborának.

Ezen szolgáltatás mellett elsosorban az élelmiszer területén kínálunk újdonságokat a vásárlók számára: gyors kávézási lehetoséggel, elore csomagolt szendvicsekkel, ízletes péksüteményekkel, kedvelt tejtermékekkel, valamint az elore csomagolt édességek, snackek, üdítoitalok széles választékával várjuk a vásárlókat útjuk során. De akár lottózhatnak, ajándékutalványt vehetnek, feltölthetik mobil egyenlegüket vagy vásárolhatnak közlekedési jegyet is a boltba betérok.

Az üzletek kialakítása és a vevok kiszolgálása is magas fokú nemzetközi eloírásoknak megfeleloen történik, egységes kinézettel és színvonalon. A Relay üzletek méltán váltak az utazó közönség üde szigeteivé. A mobilitás és a napi utazással töltött ido növekedése Európa-szerte egyre gyakoribb jelenség, ami új szokások kialakulásával jár. Kiemelkedo szempont számunkra, hogy üzleteink lépést tartsanak az utazóközönség változó igényeivel. Ezért a Relay boltok választékában egyre fontosabb szerepet kap a friss, fogyasztásra kész és könnyen elviheto élelmiszerek kínálata.

Relay Airport Terminal 2A

A Pick Pack Pontokra vonatkozó pontos nyitvatartási adatokat és a boltokkal kapcsolatos egyéb információkat a Boltkereso alkalmazásban valamint a letöltheto boltlistában talál.


Csomagkereső:

Adja meg csomagjának vonalkódját.

Súgó

*

Boltkereső:

Hol szeretné átvenni küldeményét?

Súgó

*

Ügyfélszolgálat:

Központ:

Elérhetőség: H-P: 7:00-20:00

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Tel.: 06/1 803-6300

Ügyelet:

Sz-V: 10:00-12:00

Ügyeleti Mobil: 06-30/619-3070

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu


Ajánlatkérés

Partnereink: