Főoldal > Hálózatunk

Hálózatunk

Relay

Párizs, Brüsszel, New York, Toronto, Sanghaj, Sidney, Budapest – csak pár város azok közül, ahol megtalálhatják a jól ismert, hangulatos Relay üzleteket. A Relay márka az utazási kiskereskedelmi boltok legnagyobb nemzetközi hálózatát alkotja világszerte 1.300 üzlettel 17 országban.

Inmedio

A Lagardère Services mintegy 2000 üzletet működtet bevásárlóközpontokban, hipermarketek üzletsorain és főbb utcákban. Az Inmedio üzletlánc Magyarország és a környező országok kedvelt hálózata.

OMV

Az OMV 1991-ben lépett a magyar piacra. A budapesti székhelyu OMV Hungária Kft. jelenleg 177 töltoállomást üzemeltet, és 11%-os piaci részesedése van Magyarországon. A töltőállomások nyitva tartásának köszönhetoen egyes átvételi pontjaink a vásárlók rendelkezésére állnak akár éjjel nappa.

Playersroom

A Playersroom, Sportfactory és Playmax üzlethálózatok tulajdonosa – az 1989-ban alapított Szinga Sport Kft. – Magyarország egyik legnagyobb cipő-, sportfelszerelés- és ruházati kis- és nagykereskedője, amely közel 90 üzlettel rendelkezik.

COOP

A COOP az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca. Több mint 1650 településen, 3000 üzlet várja a vásárlókat. Naponta mintegy másfél millió ember fordul meg a különböző bolttípusokban.

MOL

A MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, hazánk és a régió gazdaságának meghatározó szereplője. Jelenleg 365 töltőállomást üzemeltet, mellyel az országban a legnagyobb töltőállomási lefedettséget biztosítja.
A MOL Magyarország jelenleg 95 töltőállomásával csatlakozik a Pick Pack Pont átvevőhelyekhez, melyek főként Budapesten kívüli települések.

AVIA & AVANTI

A svájci székhelyű AVIA benzinkutakkal Európa-szerte több mint 3000 töltőállomáson találkozhatunk. Magyarországon 100 helyen tankolhatunk a piros és sárga logók alatt.

220 Volt

A 220volt Magyarország egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikával foglalkozó online áruháza. Fényképezőgépek, műszaki termékek széles választékával, precíz kiszolgálással, gyors házhozszállítással várja vásárlóit. 220volt üzletek Budapesten három helyen: Boráros téren, Westendben, Béke téren, illetve vidéken: Szegeden és Nyíregyházán találhatóak.