Főoldal > Pick Pack Pont Kereső alkalmazás

Pick Pack Pont Kereső alkalmazás

A javascript alapú webalkalmazás a Pick Pack Pontok listázására, térképes megjelenítésére, valamint a pontok kiválasztásra szolgál. Felülete reszponzív, így minden képernyő-méreten használható.

Az applikáció elhelyezhető akár a vásárlási folyamatban is, így segítségével lehetőség van a tényleges átvevőpont kiválasztására.

Az alkalmazás eredeti példányának linkje: https://online.sprinter.hu/terkep/#/

Az alkalmazás dokumentációja PDF formátumban is elérhető!

Az alkalmazás használatának alapja 3 szűrési lehetőség:

  1. Megye (vagy Budapest)
  2. Település (Budapest esetében kerület)
  3. Pick Pack Pont boltkód

Az alkalmazás mögött futó adatbázis óránként automatikusan frissül, így mindig az aktuálisan elérhető pontok listáját mutatja.

Az alkalmazás beillesztésére (legyen az tájékoztató oldal, vagy vásárlási folyamat) úgynevezett „iframe” megoldást javaslunk. Ez egy rövid kódrészlet, melyet akár a weboldal/webshop tartalomkezelője is elhelyezhet bármilyen felületen.

A megoldás előnye, hogy a beillesztést bárki elvégezheti, és a weboldalon elhelyezett térkép a Sprinter Futárszolgálat Kft. által üzemeltetett központi térképet hívja meg. Ezzel a megoldással biztosítható, hogy minden kihelyezett térképen egységes adatok jelenjenek meg.

Beágyazás

A beillesztésre javasolt iframe kód:

Az esemény figyelő javascript kódja:

Az adatátadás biztosítása

A listán kiválasztott Pick Pack Pontok összes paramétere meghívható, ehhez egy úgynevezett „esemény figyelés” beépítése szükséges a weboldal/webshop javascript fájljába.

Ennek a figyelő parancsnak az a feladata, hogy észlelje azt, amikor a felhasználó/vásárló kiválaszt egy számára megfelelő Pick Pack Pontot. Amikor pedig ez megtörténik, elindít egy adatátadást, ahol a webáruház saját működési paramétereinek megfelelően lekérésre kerülhetnek a választott pont adatai.

Kiválasztott pont átvehető adatai

Nyers Adat


Minta Form