2021.03.05.

Sprinter – folytonos üzletmenet március 8-tól

A kormány 2021. március 4-én ismét szigorításokról döntött (Magyar Közlöny 2021. évi 36. szám).

A korlátozásokat tekintve a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, aminek keretében szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre.

A Sprinter Futárszolgálat Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a küldemények feldolgozása zökkenőmentesen történjen. Kiemelten fontos számunkra, hogy továbbra is felkészültek legyünk és a folytonos üzletmenetet biztosítsunk partnereink számára.

 PICK PACK PONT

  • Kérjük Partnereinket, hogy amennyiben nem automatikusan frissül a Pick Pack Pont átadópont lista a weboldalukon, úgy azt folyamatosan frissítsék!  Az átadópontok elérhetősége folyamatosan frissül térképünkön és a Partner Portálon: http://www.pickpackpont.hu/#map
  • A nyitva tartható átadópontjaink zavartalanul működnek a korlátozások ideje alatt is: teljes benzinkút hálózat, Inmedio / Relay hálózat és bizonyos független pontok. Kérjük, hogy a Pick Pack Pont átvételi módot továbbra is biztosítsák a vásárlóik részére!

 Amennyiben a korlátozások a cégünk működését is érinti, úgy ismételten tájékoztatjuk partnereinket.

További információkat a koronavirus.gov.hu weboldalon találnak, valamint a http://www.sprinter.hu/hirek/ oldalon tájékoztatást adunk, ha további lépések indokoltak.

Köszönjük szíves együttműködésüket!