Főoldal > Térképes Pick Pack Pont kereső

Térképes Pick Pack Pont kereső

A javascript alapú alkalmazás a Pick Pack Pontok listázására, térképes megjelenítésére, és pont választásra szolgál. Felülete reszponzív, így minden képernyő-méreten használható.

Alkalmas információs oldalakon tájékoztató célok ellátására, valamint elhelyezhető a vásárlási folyamatban is, segítségével tényleges átvevőpont kiválasztására is van lehetősége a vásárlóknak.

A térkép eredeti verziójának linkje: https://online.sprinter.hu/terkep/#/

Az alkalmazás használatának alapja két szűrési lehetőség:

  • Ország – opcionális
  • Megye (vagy Budapest) – alapértelmezett
  • Település (Budapest esetében kerület) – alapértelmezett
  • Pick Pack Pont azonosító – opcionális

A térkép mögött futó adatbázis óránként automatikusan frissül, így mindig az aktuálisan elérhető pontok listáját mutatja.

Az alkalmazás elérhető „http” és https” protokoll használatával is.

A térkép beillesztésére (legyen az tájékoztató oldal, vagy vásárlási folyamat) úgynevezett „iframe” megoldást javaslunk. Ez egy rövid kód részlet, melyet akár a weboldal/webshop tartalomkezelője is elhelyezhet bármilyen felületen. Mindössze arra kell ügyelni, hogy a beillesztéskor „html” nézetben legyen a szerkesztő.

A megoldás előnye, hogy a beillesztést bárki elvégezheti, és a weboldalon elhelyezett térkép a Sprinter Futárszolgálat Kft. által üzemeltetett központi térképet hívja meg. Ezzel a megoldással biztosítható, hogy minden kihelyezett térképen egységes adatok jelenjenek meg.

Beágyazás

A beillesztésre javasolt iframe kód:

Az esemény figyelő javascript kódja:

Az adatátadás biztosítása

A listán kiválasztott Pick Pack Pontok összes paramétere meghívható, ehhez egy úgynevezett „esemény figyelés” beépítése szükséges a weboldal/webshop javascript fájljába.

Ennek a figyelő parancsnak az a feladata, hogy észlelje azt, amikor a felhasználó/vásárló kiválaszt egy számára megfelelő Pick Pack Pontot. Amikor pedig ez megtörténik, elindít egy adatátadást, ahol a webáruház saját működési paramétereinek megfelelően lekérésre kerülhetnek a választott pont adatai.

Kiválasztott ppp

Nyers Adat


Minta Form