Főoldal > Partner Portál

Partner Portál

Bejelentkezés és Regisztráció

Amennyiben a Partner Portál felületen problémát tapasztal a manuális rögzítés során (irányítószám/város megjelenítése), úgy kérjük egy frissítést végezzen el a böngészőjében. Kérjük, hogy a Böngészőt frissítsék a CTRL+ F5 billentyűkombináció segítségével!

Ezt követően már normál működés szerint érhető el a Partner Portál. (Egy másik lehetőség, ha törlésre kerülnek az előzmények a böngészőben: Ctrl+H billentyűkombináció)

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Díjak+ÁSZF / Webáruház kommunikáció / Térképes boltkereső / Logisztikai útmutató: https://www.pickpackpont.hu/segedanyagok/

Díjkalkulátor: Díjak, csomagszám megkötés nélkül

Mi az a Partner Portál?

 

Online portálunk segítségével még kényelmesebbé, gyorsabbá válik a csomagfeladás. Regisztrációt követően Házhoz szállításra és Pick Pack Pont szolgáltatásra egyszerre indíthatja el csomagfeladását.

spreadsheet5-3

Tömeges csomagadat-feltöltés

Több csomag egyszerre történő feladása esetén egy csv, xls file feltöltésére is lehetőséget adunk

search16-3

Csomagkereső, csomaginformáció

Nyomon követheti megrendelése állapotát, és a kiszállítási dátumot. Partnereink könnyedén megtekinthetik a feladott küldeményeik aktuális státuszát.

file148-2

Riporting rendszer

Számtalan lekérdezési szempont alapján szűrhetünk a küldeményekre. Továbbá számos lekérdezést, szűrést végezhet, melyeket Excel táblába egy mozdulattal ki is exportálhat.

calculator30-2

Ár-kalkulátor

Kalkulátorunk segítségével tisztán láthatja, mikor, milyen csomagfeladási díjra számíthat.