2016.09.23.

A hónap webáruháza: ZS+U

Most induló, új sorozatunkban, minden hónapban bemutatunk egy olyan webáruházat, melynél elérhető a Pick Pack Pont-os csomagátvétel vagy Sprinter házhoz szállítás. A kezdeményezésünk célja, hogy vásárlóink jobban megismerjék partnereinket és képet kapjanak az online vásárlás széleskörű lehetőségeiről.

A kiválasztást nem áruházméret vagy csomagszám szerint végezzük, hanem e-kereskedelmi szektorok szerint haladva – egy-egy, a nagyközönség számára egyelőre talán kevésbé ismert partner bemutatásával.

Sorozatunk első, bemutatásra kerülő kategóriája az autó-motor alkatrészek világa, melynek egyik legdinamikusabban fejlődő hazai online képviselője a ZS+U Kft, aki Magyarország egyik legszélesebb autóalkatrész választékával rendelkezik.

A cég 1991-ben alakult és 1997 óta működik ZS+U néven. Jelenleg 43 főből áll a csapatuk, melynek vezetője egyben a cég tulajdonosa is.

Az autóalkatrészek világában az elmúlt 25 év során rengeteg tapasztalatot szereztek a ZS+U-nál dolgozó szakemberek, így a cég, weboldala és szolgáltatása garancia a megbízhatóságra valamint a minőségre. Nagyon sok termékükre árgaranciát is vállalnak.

A cég egyik legfőbb erőssége a napi éjszakai beszállítás Európa legnagyobb gyári és utángyártott autóalkatrész raktáraiból.
Raktárukon lévő és 14 óráig megrendelt alkatrészeket általában már másnap délelőtt kézbesíteni is tudják Magyarország legtöbb pontjára .

Alkatrész, ajándék kézbesítéssel

Nagyon sok termékükre egész szeptemberben ingyenes a Pick Pack Pont-os kézbesítés, így aki autóalkatrészt venne online, bátran látogasson el a ZS+U webáruházába!

zsu_ppp_plakat_small